Навчаючи інших, вчимося самі

Викладачі й студенти університету пройшли триденне навчання (15–17 травня), організоване міжнародною технологічною інжиніринговою компанією Akkodis Germany Tech Experts GmbH.

2Про етапи проєктування та можливості сучасних CAD систем мали можливість дізнатися викладачі та вибрані студенти 3, 4 курсів бакалаврського рівня і 1 року навчання магістерського рівня вищої освіти кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки, зокрема:  завідувач кафедри Петро Курляк, гарант освітньої програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», доцент Олег Соломчак,  доцент Ірина Яремак, доцент Надія Габльовська, доцент Уляна Николин, доцент Іван Гладь, асистент Віталій Феденько, а також студенти третього курсу Юрій Павлюк й Ігор Попов, четвертого – Володимир Грудзевич, Сергій Мельник, Богдан Квятковський, Богдан Ляхович, п’ятого – Назарій Гультайчук. Навчальні семінари проводив менеджер проєктів Akkodis Germany Tech Experts GmbH Ярослав Попов.

Окрім набутого нового досвіду кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки отримала цінний подарунок від компанії Akkodis Germany Tech Experts GmbH – комп’ютери із ліцензійною програмою автоматизованого проєктування електротехнічних установок ELCAD, встановленою на ліцензійній оболонці Windows 10. Передача оргтехніки відбулася за ініціативи менеджера проєктів Ярослава Попова та за підтримки компанії AUCOTEC.

1«Ми переконані в подальшій плідній співпраці нашої кафедри з компанією Akkodis Germany Tech Experts GmbH як у напрямку навчання студентів, так і щодо питань практик і працевлаштування. Дуже цінно, що в такий непростий для України час українці й наші партнери згуртовуються в усіх державах для підтримки, допомоги в різних галузях, інвестицій у майбутнє нашої країни. Від себе дякуємо Ярославу Попову за ініціативу, сприяння та підтримку на всіх етапах, його час і кваліфікований підхід до навчання, - відзначив завідувач кафедри Петро Курляк. - Кожен має виконувати свою роботу. Наша - навчання конкурентоздатних фахівців з електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. Ми не втрачаємо можливостей набуття нового досвіду».

 

  • 1
  • 2