Гостьова лекція від стейкхолдера: обговорюємо прагматизм участі в публічних закупівлях

27.11.2023 р відбулася гостьова лекція від стейкхолдера  Дарії Проніної, директорки КП Івано-Франківської обласної ради «Будінвест» для студентів  ОПП « Фінансовий менеджмент для бізнесу» магістерського рівня підготовки  на тему «Організація роботи в публічних закупівлях».

Лекція відбулась на запрошення лектора, професорки, д.е.н. Гораль Ліліани Тарасівни в рамках викладання курсу «Фінансові інструменти у публічних закупівлях».

Тема гостьової лекції була надзвичайно актуальною для провадження бізнесу за поточних обставин воєнного часу, тому до пари приєднались колеги з кафедри фінансів, обліку та оподаткування та, студенти -магістри 1 та 2 року підготовки, аспіранти освітньо-наукової програми А073 (гр. А073 - 23-1) разом з  професоркою,  д.е.н. Іриною Перевозовою ,  зав. кафедри підприємництва і маркетингу (в межах вивчення дисципліни "Експертиза та етика наукових досліджень")

Реальні проблем та прагматизм участі підприємств в публічних закупівлях викликали жваве обговорення серед аспірантів та студентів-магістрів.  Запрошена лекторка Дарія Проніна дала відповіді на безліч запитань  небайдужих учасників гостьової лекції щодо тонкощів участі в публічних закупівлях для забезпечення прозорості  та рівноправної участі. (необхідність використання авторського права, відсутність/наявність калькуляції послуг/товарів, поріг участі в закупівлях, збільшення / зменшення договірної вартості послуг).

 

 

  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( 1)
  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( 2
  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( 3
  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( 4
  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( макс к-ть
  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( 5
  • Гост Лек  Публ Закуп  Проніна 11_23 ( 6

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця