Лекція від стейкхолдера: ексклюзивний інсайт зі сфери банківського менеджменту

17.11.2023 р, в День студента продовжуємо осінню сесію гостьових лекцій від стейкхолдерів, протягом яких прагнемо акцентувати увагу саме на практичній складовій навчання здобувачів магістерського рівня підготовки. Тож в межах вивчення дисципліни «Банківський менеджмент» на 4 парі відбулася гостьова лекція від стейкхолдера для студентів-магістрів ОПП «Фінансовий менеджмент для бізнесу» на тему «Управління банківськими ризиками» від начальниці управління МСБ Укргазбанку Сніжани Кавки.

Магістри 1 та 2 року підготовки ОПП Фінансовий менеджмент для бізнесу»  отримали унікальну можливість зануритися в світ банківської індустрії під час гостьової лекції  від начальниці управління МСБ Укргазбанку Сніжани Кавки. Цей захід відкрив перед студентами нові перспективи та важливі виклики, з якими в поточний воєнний час стикаються банківські установи.

 Власний досвід та експертиза  п. Сніжани Кавки як стейкхолдера, стали ключовим елементом заглиблення в тему для магістрів, які прагнуть зрозуміти особливості та тенденції сучасного банківського менеджменту.  Актуальність теми зібрала на гостьовій лекції не лише студентів магістратури, а й викладачів кафедри фінансів, обліку та оподаткування ІФНТУНГ.

Сніжана Кавка детально розглянула стратегії управління ризиками в банківському секторі та поділилася своїм досвідом у роботі з проблемними кредитами, акцентувала увагу на фактичних даних про збільшення виданих кредитів підприємствам за програмою державних кредитів "5 -,7 - 9%". Лекція відбулась  на запрошення лектора курсу "Банківський менеджмент" в.о.завідувачки кафедри фінансів, облікуу і оподаткування  доцента, к.е.н. Лілії Маринчак

Студенти отримали важливий інсайт про те, як малі та середні підприємства в Україні стикаються із суттєвими викликами. Однак, в цих важких умовах, кредитування виявляється ключовим інструментом підтримки бізнесу, який допомагає малим та середнім підприємствам пережити і подолати виклики воєнного часу.  Особливі кредитні програми, створені за участю держави, надають фінансову підтримку та стимулюють розвиток бізнесу в умовах нестабільності.   Лекторка курсу Лілія Маринчак відмітила, що  Ці заходи впливають на банківський менеджмент, змінюючи способи обслуговування клієнтів, є необхідною ланкою для забезпечення стабільності та відновлення економічної активності підприємств,

Лекція відбулася у форматі відкритої дискусії, що дозволило магістрам активно взаємодіяти із спікером.  відповідальне та гнучке кредитування може сприяти стабільності та відновленню економіки.

Актуальність теми зібрала на гостьовій лекції не лише студентів магістратури, а й викладачів кафедри фінансів, обліку та оподаткування: Професорка д.е.н. Ліліана  Гораль, Тетяна Орищин, Олександра РомашкоСвітлана Король, Наталія Крихівська, ас. Любов Савчин), що долучились до обговорення, також відмітили, що кредитування малого та середнього бізнесу в умовах війни виявляється складним завданням, проте воно також стає можливістю для стабілізації та відновлення. Спільні зусилля бізнесу, уряду та банків стають фундаментом для економічного виживання в умовах воєнного часу. Студенти ставили питання, обговорювали власні погляди на проблеми та отримували цінні поради від досвідченої фахівчині.

Гостьова лекція від стейкхолдерки Сніжани Кавки, що представляє банківську установу,  стала дійсною подією для магістрів з курсу "Банківський менеджмент". Вони не лише збагатили свої теоретичні знання практичним досвідом, а й отримали унікальний інсайт у банківську сферу.

 

  • Гос лек Банк МентКавка 17-11-23 (3)
  • Гост Лекц Кавка Банк мент 17-11-23 (2
  • Гост Лекц Кавка Банк мент 17-11-23 (титул
  • Гост Лекц Кавка Банк мент 17-11-23 (4
  • Гост Лекц Кавка Банк мент 17-11-23 (5