Триває вдосконалення ОПП Фінансовий менеджмент в сфері бізнесу (рівень підготовки - магістр)

Захист магістерських робіт та закінчення навчання студентів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти на кафедрі фінансів, обліку та оподаткування стало причиною зібратися робочій групі ОПП "Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу" з метою зміни її складу . 

Ст. гр. ФН-22-1 Мандзюк Андрій захистив магістерську роботу і за пропозицією гаранта проф. Гораль Л.Т. його замінить ст.гр.ФН-23-1 Розалія Лесюк, яка дала свою згоду активно співпрацювати над удосконаленням ОПП за час свого навчання. 

Учасники робочої групи гарант ОПП проф. д.е.н. Лілана Гораль, проф. д.е.н.  Ірина Фадєєва , в.о. зав кафедри ФОП  доц.к.е.н Лілія Маринчак, к.е.н. доц Наталія Крихівська та Роман Вульчин, керівник ІФ Дирекції АБ "Укргазбанк" як стейкхолдер на зустрічі обговорили , питання працевлаштування випускників, відповідність освітніх компонентв ОПП вимогам ринку праці до фахівців з фінансів, проведення анкетування стейкхолдерів, відгуки на проєкт ОПП 2024/2025 навчального року. Традиційно до зустрічі робочої групи долучилися і науково-педагогічні працівники кафедри.

 

 

  • Обговорення ОПП МАГ ФН 01-2024
  • обговорення ОПП Маг ФН 01-2024 ( титул)
  • обговорення ОПП Маг ФН 01-2024 (2