Продовжуємо осінню серію гостьових лекцій від стейкхолдерів: Магістри обговорюють особливості санації з арбітражним керуючим

20.11.2023р. лекцію для магістрів 1 та 2 років навчання ОПП «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» в межах вивчення дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємства» (лектор – в.о. зав. кафедри фінансів, обліку та оподаткування к.е.н., доц. Маринчак Л.Р.) провів арбітражний керуючий Святослав Лотоцький. Заняття було проведено в змішаному форматі.

Запрошений гість з багаторічним практичним досвідом охоче ознайомив студентів з  особливостями роботи розпорядника майна, процедурами санації та ліквідації на різних стадіях розгляду справи про банкрутство, наголосив на основних статтях Кодексу України з процедур банкрутства. Особливо цінними були приклади, які Святослав Лотоцький наводив з власного досвіду справ регіональних підприємств-виробників.

Студенти  та викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування Тетяна Орищин, Світлана Король, Наталія Крихівська, Олександра Ромашко та Любов Савчин взяли участь в обговоренні  сучасних стратегій банкрутства: як вони впливають на власників бізнесу, персонал та інші групи стейкхолдерів, а також на довіру інвесторів та контрагентів.  Тож студентів підвели до того, аби вони самостійно зробили висновки про можливі наслідки процедури санації та банкрутства для субʼєктів господарювання та економіки.

Таким чином, студенти-магістри спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" в результаті проведеного заходу мали нагоду:

-  поглибити своє розуміння важливості процедур санації та банкрутства для підприємств;

- здобути практичні знання із реального досвіду стейкхолдера, що дозволяє відчути виклики сьогодення і труднощі цих процесів;

- отримати можливість встановлення контактів із висококваліфікованим стейкхолдером, що відкриває можливості для реалізації професійних навиків  у майбутньому.

Практика проведення подібних заходів доводить, що реальний досвід та унікальний погляд стейкхолдерів стають цінними ресурсами у підготовці майбутніх лідерів у сфері фінансів та бізнесу.

 

 

  • Гост Лек Стейкхолдер Ман ФН Санація (1)
  • Гост Лек Стейкхолдер Ман ФН Санація (2
  • Гост Лек Стейкхолдер Ман ФН Санація (3
  • Гост Лек Стейкхолдер Ман ФН Санація (асинхрон
  • Гост Лек Стейкхолдер Ман ФН Санація (6
  • Гост Лек Стейкхолдер Ман ФН Санація (7
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця