День банківського працівника у вишиванках та з донатами для ЗСУ

Традиційно, вже 6 рік поспіль, кафедра фінансів Інституту економіки та менеджменту відзначає День банківського працівника та День вишиванки разом зі студентами. Тож цьогоріч вона продовжила цю традицію. Вишиваний дрес код був дотриманий і викладачами, і студентами, і гостями заходу.

Професійне свято кафедра фінансів вважає чудовою можливістю згуртувати в неформальний спосіб студентське товариство, викладачів, роботодавців. Ось і цього1 разу відбулась зустріч зі стейкхолдерами, провідними фахівцями з фінансів нашого регіону, успішними випускниками кафедри минулих років.

3Зустріч розпочала завідувачка кафедри, проф. Ірина Фадєєва. Від дирекції з привітальним словом до фінансистів звернувся заступник директора ІЕМ Сергій Побігун, а модерувала зустріч доц. кафедри фінансів Світлана Король, якій разом з колегою – доц. Наталією Крихівською вручили грамоти до Дня науки.

З захопленням студенти слухали особливих гостей:  голову благодійного фонду «Подих» Зоряну Кернякевич, випускницю кафедри Марту Шкварилюк та колишнього студента, а нині одного із співзасновників CEO компанії «Coffee Lab Group» Тараса Войтківа. Усі вони наголосили на необхідності фінансової освіти для зростання у професії навіть за умов воєнного часу та для відбудови повоєнної України, вмінні здобувати знання, та рішуче йти до омріяної мети.4

2Студенти теж мали змогу проявити себе в рамках Дня банкіра: вони позмагались у «Фінансовій битві» та вікторині, яку підготували студенти гр.ФН-21-1К, а студент гр.ФН-20-1 Ілля Урсакі продемонстрував свої відео-роботи про майбутню професію. Для майбутніх фахівців це була можливість усвідомити свою приналежність до обраного фаху, зрозуміти, який марафон здобування знань та навичок треба подолати, зважаючи на досвід та поради колишніх студентів-випускників.

Також студенти та викладачі кафедри організували Благодійний ярмарок, на якому гості свята, колеги-викладачі з інших кафедр, студенти могли поласувати смаколиками та задонатити кошти на підтримку ЗСУ.

Студенти кафедри фінансів зібрали 8000 грн. Куди  відправлять кошти, буде оприлюднено згодом.

 

  • 1
  • 2
  • 4