ЗУСТРІЧ ДИРЕКТОРА ІІМР З ЛІЦЕЇСТАМИ!

Що варто знати випускникам-ліцеїстам Івано-Франківського науково-технічного ліцею Івано-Франківської обласної ради при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, обираючи майбутню професію? Відповісти на це питання прийшли представники профільних галузевих інститутів ІФНТУНГ – університету, який справедливо вважають лідером з викладання інженерних, енергетичних, технічних та  геологічних наук.

До спілкування з працівниками університету учні завжди проявляють інтерес. Зустріч на рівні директорів навчально-дослідницьких інститутів та декана факультету ІФНТУНГ відповідно зібрала чимало зацікавлених. 

Пізнати ази та тонкощі технічних наук заохочували майбутніх абітурієнтів яскравими презентаціями, робототехнікою та іншими цікавинками директор Інституту нафтогазової інженерії Олег ВИТЯЗЬ, директор Інституту архітектури, будівництва та енергетики Мирослав МАЗУР, в.о. директора Інституту інженерної механіки та робототехніки Віталій ВАСИЛИШИН та декан Факультету природничих наук  Олександр ТРУБЕНКО.

Доповідачі розповідали про переваги та особливості освітніх програм, звертаючи увагу на значущість та актуальність пропонованих фахів для економіки та відбудови України після війни. Особливий акцент було зроблено на сучасному попиті на ці спеціальності на ринку праці та широких можливостях працевлаштування.

Зустріч була продуктивною. Університетська спільнота  вважає, що саме таке спілкування стане для випускників своєрідним навігатором спеціальностей, який дозволить їм вільно орієнтуватись серед доріг безлічі професій та обрати свій професійний шлях. 

Детальніше з освітніми програмами ми будемо знайомити абітурієнтів згодом на офіційній ФБ-сторінці університету.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця