Віткритий діалог з митницею

24.10.2023 відбулась зустріч студентів бакалаврату спеціальностей 072 та 071 з Русланом Данівим, начальником управління боротьби з контрабандою Івано-Франківської митниці в форматі відкритого діалогу.  

З вітальним словом виступили:

В.о. завідувача кафедри фінансів, обліку та оподаткування к.е.н., доц. Лілія Маринчак, яка наголосила на важливості проведення  таких зустрічей для формування  системного мислення та професійних фахових  навиків студентів.

Директор ІЕМ д.е.н., проф. Іванна Запухляк, яка підкреслила важливість співпраці з стейкхолдерами в умовах мінливого середовища.

Гарант ОПП «Фінанси, митна справа та фіскальне адміністрування» д.е.н., проф. Ірина Фадєєва, у розмові з начальником управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Івано-Франківської митниці Ruslan Daniv, відзначила особливості навчання за даною освітньою програмою та подальші напрями співпраці;

Руслан Данів, начальник управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Івано-Франківської митниці,  відкрито і прозоро розповів студентам спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 071 «Облік і оподаткування» ОПП «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Фінанси, митна справа та фіскальне адміністрування», «Облік і оподаткування» кафедри фінансів обліку та оподаткування ІЕМ ІФНТУНГ, а також студентам спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” та 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” циклової (предметної) комісії “Бізнесу та управління” ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ" про особливості роботи на митниці. Крім того, начальник управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил охоче поділився своїм практичним досвідом, що викликало неабиякий інтерес та жваве обговорення в присутніх студентів та викладачів.

Відтак студенти дізналися не тільки про роль і значення роботи митниці в умовах сьогодення, але й про методи боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил на Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській митниці. Діалог з митницею виявився насправді відкритим.

Ця перша зустріч поклала початок співпраці кафедри ФОП та Івано-Франківської митниці  та Руслана Даніва,  зокрема, як стейкхолдера для участі в робочому процесі вдосконалення ОПП «Фінанси, митна справа та фіскальне адміністрування», обговорення можливостей практики  для студентів т.ін

Зустріч підготували в.о.завідувача кафедри фінансів, обліку та оподаткування к.е.н., доц.  Лілія Маринчак, асистент Любов Савчин

Присутні викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування к.е.н., доц. Тетяна Орищин, к.е.н., доц. Уляна Витвицька, к.е.н., доц. Наталія Крихівська, к.е.н., доц. Світлана Король, асистент Люба Савчин, доценти к.е.н Ольга Степанюк та Ірина Галюк  а також викладачі циклової (предметної) комісії “Бізнесу та управління” ВСП "ФКЕП ІФНТУНГ"  Леся Колісник  та Леся Камінська, відзначили вагомість відкритого діалогу стейкхолера зі студентами.

 

 

  • Митник 24_10_2-23 оголош
  • Митник 24_10_2023 ( титул)
  • Митник 24_10_2023 ( 1
  • Митник 24_10_2023 (3)
  • Митник 24_10_2023 (4)
  • Митник 24_10_2023 (5)
  • Митник 24_10_2023 (6
  • Митник 24_10_2023 (7
  • Митник 24_10_2023 (8