У пошуках знань

У пошуках знань до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завітали учні Європейської школи лідерства та бізнесу з м. Червоноград Львівської області. Візит відбувся за сприяння кафедри прикладної економіки, а саме – завідувачки кафедри Уляни Бережницької та доцентки Тетяни Паневник.

1Амбітна молодь зустрілася з керівництвом університету – першим проректором Олегом Мандриком, директором інституту економіки та менеджменту Іванною Запухляк, представником приймальної комісії Ярославом Ковалем та студентської профспілки університету Мартою Мушинською.

«Івано-Франківський національний технічний  університет нафти і газу завжди відкритий до співпраці зі школами, коледжами, ліцеями, орієнтований на потреби студентів, які мають бажання навчатися та розвиватися. Ми віримо, що молодь – це майбутнє нашої країни, і робимо все можливе, щоб допомогти їм реалізувати свій потенціал. Сподіваємося, що вихованці школи приєднаються до нашої спільноти студентства найближчим часом і досягнуть успіху в обраній професії!», - звернулася до гостей організаторка зустрічі, завідувачка кафедри прикладної економіки Уляна Бережницька.

Слухачі, які прагнуть розвиватися і досягати успіху, дізналися про унікальні можливості та переваги навчання в нашому університеті – єдиному закладі освіти в Україні нафтогазового профілю IV рівня акредитації. Особливу увагу приділено функціонуванню навчально-наукового інституту економіки та менеджменту, який також орієнтований на нафтогазову галузь і пропонує на ринок освітніх послуг якісну підготовку здобувачів освіти за такими спеціальностями: 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 076 Маркетинг. Майбутніх абітурієнтів зацікавив досвід проєктної діяльності та перспективи працевлаштування випускників університету, тому окремо було представлено роботу Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» університету. Серед питань, які найбільше хвилювали дітей і які були озвучені на зустрічі під час візиту, такі: що таке вибіркові дисципліни в університеті і як вони допомагають задовільнити особисті вподобання студента під час навчання, чи може бакалавр технічної спеціальності поступати в магістратуру за спеціальністю економічного та управлінського спрямування, яка ситуація з гуртожитками і чи комфортні умови проживання студентів університету, де може працевлаштуватись випускник і як же обрати той омріяних фах, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці.  

2Після знайомства з особливостями навчання в ІФНТУНГ, студентам провели екскурсію університетом: гості побували у геологічному музеї, центрі інноваційного розвитку, подивились на спортивні зали, басейн, оновлені спортивне поле, трибуни, манеж спорткомплексу імені А. Гемби. Усі зустрічі відбувались в доброзичливій, приємній атмосфері, діти висловлювали захоплення від побаченого, а організатори – представники Європейської школи лідерства та бізнесу міста Червонограду – подяку за цікаві і змістовні доповіді представників ІФНТУНГ.