Міжнародні професійні кваліфікації: #6 засідання наукового гуртка ФБС

14 березня 2023 року  відбулося шосте (#6) засідання гуртка «Фінанси, банківська справа та страхування (ФБС)» наукового спрямування, -  вебінар, який організований у рамках співпраці гуртків кафедри фінансів «ФБС» та кафедри обліку та оподаткування «Студії з обліку і оподаткування». 
Зустріч провели керівники студентських наукових гуртків доц. Король  С. В. та доц. Савчук Т. В., завідувач кафедри обліку та оподаткування проф. Кафка С. М.
За погодженням із т.в.о. завкафедри ФН і завкафедри ОП до заходу долучені студенти відповідних кафедр.
Вебінар проведено спільно з гуртківцями, студентами та викладачами кафедри фінансів, кафедри обліку та оподаткування, а також з Привілейованим Інститутом Управлінських Бухгалтерів (СІМА) та АТС Ukraine на тему: «Майбутнє фінансової професії: виклики та перспективи» та «Міжнародні професійні кваліфікації».
Ключовим меседжем зустрічі стала доповідь координатора освітніх програм СІМА (м. Київ) Марини Зайцевої, яка зосередила свою увагу на сучасних викликах сьогодення у професії бухгалтера і фінансиста, зокрема в умовах мінливого середовища; генерального директора АТС Україна (м. Київ) Наталі Маляр, яка акцентувала свою увагу на міжнародних професійних кваліфікаціях з обліку та фінансів. 
Під час зустрічі присутні отримали відповіді на запитання у площині майбутньої фінансової професії та міжнародних професійних кваліфікацій.
Спікери підкреслили значимість навчання, отримання та міжнародного визнання сертифікатів, набутого досвіду та професійної самореалізації.
CIMA Україна - Асоціація Міжнародних Сертифікованих Професійних Бухгалтерів запросила гуртківців, викладачів і студентів на безкоштовну онлайн-лекцію «Переосмисліть фінансову трансформацію та злиття і поглинання», яка відбудеться 15 березня 2023 р. о 17:00-19:00 (Київ).

 

 

 

  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (1)
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (2)
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (3)
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (4)
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (5)
  • структура СІМА
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (6)
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (7)
  • #5засідання  наукового гуртка ФБС Сіма (8)