Розширюємо співпрацю з Сілезькою політехнікою

У рамках міжнародного проекту «International Staff Week» відбувся тренінг «WINTER STAFF WEEK», в якому взяли участь проректор з наукової роботи  ІФНТУНГ  Олександр КОНДРАТ та проректор з науково-педагогічної роботи Сергій ЗІКРАТИЙ.  Організатором тренінгу на тему «LET’S MEET! with EURECA-PRO» виступив 2Сілезький технічний університет (м. Глівіце, Польща).

Програма заходу була надзвичайно інтенсивною. Зокрема, передбачалось вивчення місії EURECA-PRO, знайомство учасників, що представляли різні країни та1 різні заклади вищої освіти. Присутні мали нагоду дізнатися про культурні відмінності різних країн, поділитися досвідом і передовими практиками роботи у мультикультурних командах, а також відпрацювати навички спілкування, зокрема міжкультурну толерантність. Під час різноманітних майстер-класів та лекцій учасники тренігу зламали деякі польські стереотипи.

За час перебування в Сілезькому технічному університеті проректори ІФНТУНГ  провели зустріч з 3проректором з наукової роботи Сілезької політехніки,   проф.  Мареком ПАВЕЛЧИКОМ. Були обговорені питання співпраці між університетами, участь в грантових проектах, спільні публікації, програми академічних обмінів. Проф. M. ПАВЕЛЧИК поділився досвідом організації наукової роботи в університеті та підходами до стимулювання участі викладачів в різноманітних наукових проектах.

Відбулись продуктивні зустрічі з польськими колегами на рівні навчальних структурних підрозділів. Співпрацю на рівні факультетів було обговорено на зустрічі з деканами – проф. Даріушем КАНЕЮ (Факультет автоматичного керування, електроніки та обчислювальної техніки),  проф. Мар’яном КАМПІКОМ (Факультет електричної інженерії), проф. Кшиштофом ВАЛЬЧАКОМ (Хімічний  факультет), проф. Кінгою РОДАК (Факультет інженерії матеріалів). За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей про встановлення прямих контактів на рівні інститутів/ факультетів обох університетів.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4