Представниця ТАІФ ділиться досвідом проєктної діяльності з студентами-магістрами

4 травня на запрошення проф. кафедри «Технології захисту навколишнього середовища» Теодозії Яцишин заняття з дисципліни «Управління проєктами в екології» відвідала експертка з маркетингу та створення туристичного продукту Туристичної Асоціаіції Івано-Франківщини (ТАІФ) Лада Маланій.

Магістри групи ТЗм-21-1 мали можливість ознайомитися із проєктною діяльністю в сфері охорони довкілля, яку провадить ТАІФ. Пані Лада продемонструвала як відбувалася співпраця у команді та міжнародному колективі учасників проєкту «Карпатські лісові школи». В ході діалогу студенти дізналися про етапи реалізації проєкту, залучених стейкхолдерів та звітню документацію за проєктом. Гостя відзначила необхідність уміння налагоджувати співпрацю, навичок комунікації, а зокрема, вільного спілкуватися іноземною мовою для успішної роботи за європейськими міжнародними грантами. 

Нагадаємо, що співпраця ТАІФ та кафедри ТЗНС відбувається з 2021 року, а зокрема студенти ТЗ-20-1 брали участь в реалізації ініціативи «Forest Training Camp» і проходили практику в Марамурешському національному природному парку, що реалізовувалися за підтримки  ТАІФ.

 

  • Діяльність ТАІФ
  • Діяльність ТАІФ
  • Діяльність ТАІФ