Організаційна зустріч з аспірантами

Професори кафедри підприємництва та маркетингу Ірина Перевозова, Олег Дзьоба, Андрій Устенко провели on-line зустріч з здобувачами третього освітнього рівня 1 року навчання, які вступили до аспірантури цьогоріч (Петро Гринів, Іван Дубовицький, Андрій Храбатин, Максим Шарван, Олексій Ластовець, Володимир Гараздюк, Дмитро Гасимов, Юрій Михайлюк, Микола Ревуцький, Сергій Кузьма).

Зустріч модерувала завідувач кафедри підприємництва та маркетингу д.е.н., проф. Ірина Перевозова. Зокрема, вона  ознайомила аспірантів з організацією освітньо-наукового процесу в університеті та кафедрі, загальним планом виконання індивідуальних планів, строками і порядком виконання складових освітньо-наукової програми, розкладом занять за денною формою навчання і формою їх проведення, користування сайтом університету, ознайомлено з періодичним економічним виданням університету, щорічними конференціями, які проводяться в університеті, організацією наукової роботи над дисертаційними темами аспірантів.

Професори Олег Дзьоба та Андрій Устенко акцентували увагу аспірантів та особливостях підготовки докторів філософії за спеціальностями 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент».

Окрема увага на зустрічі була приділена роботі Ради молодих вчених. Аспірантів запросили долучитися до її діяльності.

Вітаємо аспірантів першого року навчання з початком цікавого наукового життя!

  • 1
  • 2

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця