Нова програма - нові професійні горизонти

Незабаром фахівців для газорозподільної галузі готуватимуть за спеціальною освітньою програмою на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. З цією метою тут започатковується нова освітньо-професійна програма «Розподіл та постачання енергоносіїв».

Про це йшлося під час зустрічі завідувача кафедри транспортування та зберігання енергоносіїв Інституту нафтогазової інженерії Василя Запухляка та гаранта нової освітньо-професійної програми доцента кафедри Олександра Іванова з головою правління АТ «Івано-Франківськгаз» Віталієм Шульгою та керівництвом компанії.

Програма сфокусована на підготовці висококваліфікованих спеціалістів у галузі розподілу газу та інших енергоносіїв. Основні засади співпраці між ІФНТУНГ та оператором ГРМ буде закріплено в договорі про співпрацю. Він передбачатиме навчання студентів на базі освітнього простору та інших підрозділів АТ «Івано-Франківськгаз» і профільну підготовку фахівців для групи компаній РГК та сфери газорозподілу викладачами кафедри транспортування та зберігання енергоносіїв.

Науковці й фахівці компанії проаналізували освітні компоненти нової програми та їх наповнення. Окрім того, представники ІФНТУНГ відвідали освітній простір та центральне диспетчерське управління АТ «Івано-Франківськгаз» і ознайомились з роботою нещодавно відкритого метрологічного центру «Захід».

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця