Актуальна тема - надрокористування

В рамках ІХ міжнародної конференції "Надрокористування в Україні", співорганізатором якої є Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, відбулися пленарна та секційні панелі, в яких традиційно взяли участь гарант ОП "Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу", професор кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ліліана Гораль та доцент кафедри Ольга Степанюк.

Учасники конференції відвідали також Навчально-науковий інституту економіки і менеджменту Національного університету "Львівська політехніка", де в колі фахівців (професор О.Я. Колещук, професор В.В. Козик, професор О.В. Фарат, доцент Я.В. Юхман) пройшло обговорення організації роботи магістерського проектування, покращення якості науково-методичного змісту кваліфікаційної роботи та навчального процесу загалом на другому (магістерському) рівні. 

Колеги зі Львова запросили кафедру до участі в симпозіумі "Сталий економічний розвиток і діджиталізація: імплементація європейських практик в українську освітню модель", який вони проводитимуть 5-8 листопада 2024 р.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця