Відповідає умовам британської вищої освіти

Спільна магістерська програма подвійних дипломів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) з британським університетом London South Bank University (LSBU) пройшла валідацію на відповідність умовам британської вищої освіти! Й уже з вересня цього року студенти нашого університету розпочнуть навчання і, за умови успішного закінчення курсу, отримають український та британський  диплом!

Так, нещодавно було проведено засідання валідаційної комісії  британського університету LSBU у складі: доктора Дженні Оуена, заступника декана Школи мистецтв і креативних індустрій London South Bank University; доктора Драко Iyi, доцента кафедри нафтогазової інженерії та відновлюваної енергетики Coventry University; містера Майка Веверіса, старшого викладача кафедри дизайну продуктів, екодизайну та інновацій University of Derby; містера Калпеша Хетія, старшого радника з якості та вдосконалення якості вищої освіти London South Bank University.

Мета засідання британської комісії – перевірка на відповідність умовам британської вищої освіти й підтвердження спільної освітньої програми подвійних дипломів ІФНТУНГ та LSBU «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики».

Проаналізувавши відповідну документацію, яка стосувалася профілю освітньої програми, робочих програм дисциплін тощо члени комісії від імені LSBU акредитували освітню програму «Магістр в галузі інформаційних технологій для сталого розвитку енергетики в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, Україна. (MSc ITSEE (IFNTUOG)».

Фахова комісія підтвердила, що академічні стандарти програми розроблено таким чином, щоб відповідати Рамці кваліфікацій вищої освіти та відображати будь-які застосовні стандарти, визнані галуззю. Досвід навчання та викладання студентів має відповідати внутрішнім вимогам LSBU. Тож курс пройшов підтвердження щодо набору на осінній семестр 2023 року і  вже з вересня студенти ІФНТУНГ розпочнуть навчання на спільній магістерській програмі.

А сьогодні, 21 червня, керівник проєкту «Освітня програма подвійних дипломів «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики» Мар’ян Слабінога  провів спільну онлайн-зустріч із представником підрозділу LSBU Global Ашишем Джайсваром щодо подальших кроків розвитку програми.

Відзначимо, що подвійний диплом двох провідних університетів України та Великої Британії надасть українським студентам ще більше можливостей, які вони зможуть використати для відбудови і процвітання України в майбутньому!

Деталі програми та контактні дані - на сайті ОП: https://it4see.nung.edu.ua

Дізнатися про останні новини програми можна в Telegram-каналі: https://t.me/it4see