Зустрічі студентів-магістрантів зі стейкхолдерами

10 червня 2022 року відбулася зустріч студентів-магістрантів академічної групи ФІЛм-21-1 з Катериною Петрашевою, Head of Business Development у компанії COAX. Гостя розповіла про навчання за спеціальністю «Переклад» в ІФНТУНГ та успішний досвід працевлаштування у сфері ІТ. Катерина Петрашева ознайомила присутніх з особливостями роботи у компанії COAX, яка надає послуги із розробки програмного забезпечення, підлаштовуючись під вимоги кожного клієнта, глибоко аналізуючи бізнес-модель та надаючи найефективніші індивідуальні рішення. COAX Software із 2008 року займається розробкою програмного забезпечення, незмінно показуючи високі результати та стабільність як у зовнішній діяльності, так і всередині самої компанії.

К. Петрашева зазначила, що робота у сфері ІТ – це чудова можливість для випускників та студентів кафедри філології та перекладу попрацювати з клієнтами міжнародного рівня, шанс прокачати свої практичні навички та покращити soft skills. Отримані випускниками теоретичні знання та практичні навички відіграють важливу роль у процесі прикладного застосування англійської мови та сприяють розвитку міжкультурної комунікації.

Сьогодні COAX Software створює проєкти майбутнього, які полегшують життя мільйонів, тому робота з такою командою – це чудова можливість бути частинкою інноваційного світу прогресивних технологій.

 

  • Зустрічі студентів-магістрантів зі стейкхолдерами
  • Зустрічі студентів-магістрантів зі стейкхолдерами
  • Зустрічі студентів-магістрантів зі стейкхолдерами
  • Зустрічі студентів-магістрантів зі стейкхолдерами