Зустріч зі стейкхолдерами: від теорії до практики

Співпраця зі стейкхолдерами для Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу  є одним із основних напрямів, який дозволяє підвищувати якість підготовки висококваліфікованих фахівців, адаптовувати освітньо-професійні програмі (ОПП) до сучасних вимог роботодавців, забезпечувати для студентів проходження практики, а для випускників - працевлаштування.

З метою покращення практичної складової навчання в ІФНТУНГ постійно проводяться зустрічі, лекції, практичні заняття зі стейкхолдерами ОПП.  Так, сьогодні, 14 вересня, студенти  спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти ознайомилися з передовим досвідом фахівців  АТ «Прикарпаттяобленерго»  щодо розвитку та роботи ринку електроенергії України, а також отримали знання про договірні відносини й останні зміни в законодавстві для виробників електроенергії.

1Привітав студентів і представників АТ «Прикарпаттяобленерго» завідувач кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Петро Курляк, а основним спікером заходу виступив начальник відділу по роботі з договорами компанії, випускник цієї ж кафедри, який має надзвичайно великий практичний досвід, Петро Керніцький.

Від фахівця студенти дізнались як функціонує роздрібний ринок електричної енергії; які функції оператора системи розподілу електричної енергії, постачальників і виробників розподіленої генерації; про договірні відносини. Також спільно з викладачами та спікером подискутувати про перспективи розвитку енергетики України та Європи.

 

 

  • 1
  • 2