Зустріч магістрів з дирекцією ІЕМ

 


Студенти магістри 1 го курсу ОП «Менеджмент та адміністрування» та «Проєктний менеджмент» 03 жовтня мали розширену зустріч із директором інституту економіки та менеджменту д.е.н,, проф. Запухляк І. Б., зав. кафедри менеджменту та адміністрування д.е.н,, проф. Полянською А.С., гарантами ОП к.е.н., доц. Станьковською І.М. (гарант ОП «Менеджмент та адміністрування») та к.е.н., доц. Вербовською Л.С. (гарант ОП «Проєктний менеджмент»), а також із кураторами груп - к.е.н., доц. Галюк І.Б. та к.е.н., доц. Микитюк Н.Є. Під час зустрічі, студентів ознайомили із графіком навчального процесу, можливостями дуальної форми навчання, принципами академічної доброчесності тощо.

Завідувач кафедри побажала студентам успіхів, приємного навчання, отримання нових знань та вражень.

04 жовтня відбулася зустріч студентів із гарантами ОП, к.е.н., доц. Станьковською І.М. (гарант ОП «Менеджмент та адміністрування») та к.е.н., доц. Вербовською Л.С. (гарант ОП «Проєктний менеджмент»), та кураторами груп - к.е.н., доц. Галюк І.Б. та к.е.н., доц. Микитюк Н.Є.

Під час даної зустрічі гаранти та куратори ознайомили студентів із переліком обов’язкових дисциплін та дисциплін вільного вибору, процедурою вибору дисциплін та наголосили на необхідності здійснення вибору шляхом голосування в електронній формі.

Гаранти поінформували студентів про правила та необхідність дотримання академічної доброчесності, особливостями організації освітнього процесу в ІФНТУНГ тощо.
 

001_17.jpg

 

002_20.jpg

 

003_17.jpg

 

004_15.jpg

 

005_7.jpg

 

006_5.jpg