Зустріч із керівником групи компаній Теплокрам

Сьогодні, 5 травня 2023 року, в рамках дисципліни «Гідроенергетика, біоенергетика та низькопотенційні джерела енергії» було проведено онлайн-зустріч студентів ІІ курсу освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики» із керівником групи компаній Теплокрам - Котли / Каміни / Печі / Димоходи, Романом Венгером. Дана компанія займається опалювальними пристроями, які працюють на біопаливі (твердопаливні котли, каміни), а також надзвичайно перспективним напрямком, пов’язаним із використанням теплових насосів для опалення будівель!

Роман Венгер, який має багаторічний практичний досвід роботи, розповів студентам про основні типи твердопаливних котлів, які можуть бути використані з метою отримання теплової енергії, а також про ті види біопалива, яке найбільш доцільно використовувати для таких потреб.

Окремою частиною лекції професіонала-практика була інформація про реальне практичне використання систем опалення будівель, які базуються на основі теплових насосів.

Після проведеної лекції була отримана домовленість щодо подальшої співпраці з кафедрою та узгоджено майбутні відвідини організації «ТеплоКрам» здобувачами вищої освіти освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики» з метою ознайомлення із реальними взірцями обладнання, про яке було сказано під час сьогоднішнього заняття!

Кафедра Енергетичного менеджменту і технічної діагностики Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу висловлює щиру подяку за проведену лекцію Роману Венгеру! Також впевнені у подальшій продуктивній співпраці!

 

  • фото2
  • фото 3