Задля кращих можливостей для молоді

Співпраця Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з територіальними громадами розвивається. Нещодавно до ІФНТУНГ завітали партнери, з якими вже укладено договори про співпрацю, та представники громад, зацікавлених в налагодженні взаємин, спрямованих на розбудову місцевого самоврядування. А цього разу представники університету були запрошені до Манявського ліцею на урочисте представлення результатів проєкту «Спроможна школа для кращих результатів», який впроваджується в життя в рамках Урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів» і має на меті формування тут нового освітнього простору.

Директор Інституту природничих наук і туризму Валерій Омельченко та завідувач кафедри загальної, інженерної геології та гідрогеології Володимир Хомин разом із селищним головою Манолієм Піцуряком, очільницею відділу освіти, молоді на спорту Оксаною Іванус,3 старостою Манявського старостинського округу Галиною Вінтоняк, директором Манявського ліцею, депутатом селищної ради Богданом Білусяком, директоркою Марківського ліцею, депутаткою селищної ради Ганною Скрипник, директором Івано-Франківського обласного державного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Михайлом Косилою, директоркою Івано-Франкіського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Тамарою Ґудзик, завідувачем кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем ПНУ Любомиром Петришиним, директоркою Івано-Франківського обласного центру науково-технічної творчості та учнівської молоді Христиною Чепою на власні очі побачили результати проведеної в рамках проєкту роботи, націленої на покращення якості надання освіти в ліцеї та його подальше функціонування як опорного навчального закладу.

В оновлених приміщеннях з’явилось сучасне обладнання для кабінетів інформаційних технологій, природничих дисциплін, інформатики, туризму та краєзнавства. Задля цього напружено працював увесь педагогічний колектив ліцею. Адже селищна рада робить все можливе для поліпшення освіти й налагодження співпраці із закладами вищої освіти області, на чому особливо наголосив селищний голова Манолій Піцуряк.

Для сьогоднішніх ліцеїстів такий розвиток їхньої Alma mater розширює можливості подальшого навчання в кращих освітніх закладах країни, в тому числі в ІФНТУНГ, де завжди раді талановитій молоді.

 

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22
  • 222
  • 22211
  • 1111111
  • 99