З Днем Конституції, Україно!

27 червня у Івано-Франківському міському об'єднанні ВУТ "Просвіта" ім. Т. Шевченка відбулася диспут-зустріч науковців із молоддю м.Івано-Франківська на тему «Конституція України, права і обовʼязки молодого покоління, реалії військового стану».

В дискусії взяли участь студентів та науковці, які зібралися разом, щоб дослідити та обмінятися думками про українську Конституцію та війну, що триває в Україні. Захід забезпечив платформу для людей з різним досвідом та поглядами, щоб взяти участь у змістовному діалозі.

Дякуємо студентам-магістрам гр. ФІЛм-22-1 Паньків Тетяні та Бринді Владиславу, а також їхньому науковому керівнику, д.і.н., професору кафедри філології та перекладу Малярчуку Олегу Михайловичу за цікаві виступи, за їхню активну позицію в суспільно-політичному житті країни.

Дискусія розпочалася зі знайомства з Конституцією України, підкреслюючи її значення як основного закону країни. Учасники заглибилися в її ключові принципи, такі як утвердження України як суверенної та демократичної держави та захист основних прав людини. Говорили й про обмеження прав, спричинене воєнним станом.

Потім розмова перейшла до теми війни в Україні, яка викликає велике занепокоєння і є дуже актуальною. Учасники поділилися своїми думками на рахунок того, як війна впливає на молодь та надіями на перемогу.

Під час заходу учасники брали участь у вдумливих дебатах, ставили критичні питання та ділилися результатами своїх досліджень, пов'язаних з українською Конституцією та війною. Обмін думками сприяв глибшому розумінню складнощів, пов'язаних з цими темами, і дозволив ширше поглянути на виклики, з якими стикається Україна.

Загалом, захід надав цінну можливість студентам і науковцям зібратися разом, навчитися один у одного і зробити внесок у колективні знання про українську Конституцію і війну, що триває. Він став платформою для інтелектуальної взаємиодії та сприяв глибшому усвідомленню правових і геополітичних питань, що впливають на Україну.

 

  • З Днем Конституції, Україно!
  • З Днем Конституції, Україно!
  • З Днем Конституції, Україно!
  • З Днем Конституції, Україно!
  • З Днем Конституції, Україно!
  • З Днем Конституції, Україно!
  • З Днем Конституції, Україно!