Вступники в магістратуру! Це ваш шанс отримати освіту британської якості в Україні!

Триває прийом заяв на нову англомовну магістерську програму «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики» (Information Technologies for Sustainable Energy Engineering, IT4SEE), що базуватиметься на кафедрі інженерії програмного забезпечення в межах спеціальності 175 -Інформаційно-вимірювальні технології.

Магістерську освітню програму будуть викладати на базі ІФНТУНГ англійською мовою. Вона орієнтована на перетин двох галузей, що є надзвичайно актуальними на даний момент: інформаційні технології та енергетика. Під час навчання здобувачі отримають якісні знання за наступними напрямами:

- Англійська мова

- Аналіз даних

- Розробка апаратного та програмного забезпечення

- Принципи відновлювальної енергетики

- Економіка сталого розвитку

- Керування проєктами

- Енергетичний облік та аудит

- Комп’ютерне симулювання та планування експерименту

- Інтелектуальна власність та інновації

- Стандартизація та сертифікація

- Фронт-енд розробка

 - Бекенд розробка

- Тестування ПЗ

- Методи штучного інтелекту

- 3D-моделювання та UI/UX дизайн

Але найголовніше те, що випускник програми має можливість отримати два дипломи - ІФНТУНГ (українського зразка) та LSBU (британський диплом). Протягом всього процесу навчання студенти матимуть змогу користуватися онлайн-ресурсами та можливостями London South Bank University, а британські викладачі та представники відділу якості будуть здійснювати постійний моніторинг за наданням освітніх послуг.

Вартість навчання на освітній програмі становить 26300 грн за рік.

Програма IT4SEE - це чудовий спосіб отримати освіту британської якості в Україні. Будуй майбутнє своїми руками та стань фахівцем у галузі, яка потрібна бізнесу, країні та світу!

Деталі програми та контактні дані - на сайті ОП: https://it4see.nung.edu.ua

Дізнатися про останні новини програми можна в Telegram-каналі: https://t.me/it4see