Вітаємо з ювілеєм!

15 серпня виповнюється 75 років від дня народження КРИЖАНІВСЬКОГО Євстахія Івановича ─ кавалера ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня, повного кавалера ордена «За заслуги», академіка Національної академії наук України, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, доктора технічних наук, професора.

Шановний Євстахію Івановичу! Прийміть найщиріші привітання з ювілеєм від адміністрації, професорсько-викладацького колективу, студентів, аспірантів і працівників Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу!

За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання, а Ваш трудовий шлях – це приклад для наслідування! Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами, вчитися від Вас і досягати разом професійних висот. Ваша виняткова працелюбність, професіоналізм, вміння мислити по-державному та вболівати за свою справу зробили вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти, науки та нашого університету.

У день славного ювілею ми бажаємо Вам, вельмишановний Євстахію Івановичу, міцного здоров’я, щасливих довгих літ, невичерпних сил, миру, щедрої долі та благополуччя! Нехай людська шана буде подякою Вам за багаторічну плідну працю, мудрість, розуміння та уміння творити добро.

Нехай Божа благодать завжди буде з Вами!

Колектив ІФНТУНГ