Вітаємо стипендіатку академічної стипендії Президента України

Колектив та студенти кафедри філології та перекладу ІФНТУНГ щиро вітають нашу студентку Софію Боєчко (гр. ФІЛ-20-1) з призначенням академічної стипендії Президента України! Ми поцікавились у Софії, в чому ж секрет її успіху?

Софія Боєчко: «Я надзвичайно рада тому, що маю змогу навчатися на кафедрі філології та перекладу в нашому університеті. Тут працюють викладачі, які є професіоналами своєї справи, завжди допоможуть та підтримають студентів. Саме завдяки цьому перед нами відкриваються необмежені можливості саморозвитку та професійного становлення. За час навчання у ІФНТУНГ, переклад став тією справою, яка приносить мені задоволення. Це вже більше, ніж просто хобі. Це - справа мого життя! Саме тому я з радістю беруся як за письмовий, так і за усний переклад, і, навіть, маю досвід перекладання на міжнародній конференції, чим завдячую нашому університету.

Я переконана: для того, щоб стати успішною, потрібно чітко визначити свою мету і створити план її досягнення. Мріяти - це, звичайно, чудово, але без дій мрії так і не втіляться в реальність.

Тому, якщо ви відчуваєте любов до іноземних мов, прагнете стати професійним перекладачем та отримати цінні знання та досвід, кафедра філології та перекладу допоможе вам знайти своє покликання».