ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ

25 вересня  та 1 жовтня 2024 р. в контексті  наукового гуртка «Підприємництво та маркетинг» для студентів 1 курсу спеціальностей 075 «Маркетинг»  та  076 «Підприємництво та торгівля»  к.е.н., доцент Тетяна ШЕПЕЛЬ провела виїзні  заняття на базі Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг. Заходи відбулися завдяки щирій гостинності директора ЦНАПу м. Івано-Франківськ - Богдана ПИТЕЛЯ та його заступника – Михайла НІМАЩУКА. Здобувачі освіти ознайомилися зі структурою державної організації та категорією послуг, яка надається:    реєстрація місця проживання; оформлення та видача паспорта громадянина України;                                                      реєстрації нерухомості тощо.

Особливу увагу в процесі заходу, було приділено механізму відкриття власної справи. Державний реєстратор – Тарас ДУДИК надав детальну інформацію, стосовно: організаційно-правових форм суб'єктів підприємництва; покрокового алгоритму їх реєстрації; обрання КВЕДів та, відповідно до них, систем оподаткування.      

Також здобувачів освіти ознайомили з Центром рекрутингу української армії, який розтошовано в приміщенні ЦНАПу та надано коротку характеристику даної організації.         

Саме завдяки гармонійному поєднанню теорії з практикою, партнерству Івано - Франківського національного технічного університету нафти і газу та Центру надання адміністративних послуг міста Івано - Франківськ, здобувачі освіти  збагатили свої знання і, надалі будуть впроваджувати їх реалізацію в свої бізнес-проєкти та формувати економічне майбутнє вільної України.

 

Дякуємо незламним воїнам України за чисте небо та надану можливість сприяти українській молоді розвиватися та виборювати Перемогу! Кожен на своєму фронті.

  •  ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ
  •  ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ
  •  ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ