Вебінар "Сучасні джерела інформації для вакансій"

Студенти часто жартують, що роботодавці шукають працівника до 25 років зі стажем роботи 20 років. Тому не дивно, що молодь прагне влаштуватися на роботу якомога раніше.

За ініціативою гарантів освітньо-професійних програм та за підтримки і організації відділу маркетингу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу триває цикл семінарів-тренінгів щодо успішного працевлаштування.

29.03.2021р. відбувся другий семінар-тренінг на тему: «Сучасні джерела інформації для вакансій». Було розглянуто сайти пошуку роботи, роль соціальних мереж, перелік послуг центру зайнятості та рекрутингових агентств, звернули увагу на заповнення анкети шукача роботи. Наталія Мельникова, начальник відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості, психолог, консультант із профорієнтації розповідає про те, як зробити це юридично правильно і максимально безпечно для себе.

Окрему увагу було приділено темі: «Як уникнути шахрайства при працевлаштуванні».

Модератор зустрічі: в.о. начальника відділу маркетингу ІФНТУНГ Побігун С. А.

На зустрічі були присутні студенти випускних курсів освітньо-професійних програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка бізнесу», «Облік та оподаткування», «Менеджмент», «Туризм», а також викладачі Мінакова С. В. (професор кафедри підприємництва та маркетингу), Федорович І. В. (доцент кафедри прикладної економіки), Степанюк О. С. (доцент кафедри обліку та оподаткування), Микитюк Н. Є. (доцент кафедри менеджменту та адміністрування), Берлоус М. В. (асистент кафедри менеджменту та адміністрування).

  • 1
  • Сайти пошуку роботи
  • Анкета
  • Як уникнути шахрайства