*З чого розпочати власну справу, коли коштів обмаль?
*Яким чином переформатувати бізнес в умовах невизначеності?
*Де брати ресурс та сили під час війни?
На ці та інші питання, надала відповідь студентам 1-го та 2-го курсу спеціальностей 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво та торгівля», очільниця волонтерської організації - Юлія ЯСТРЕБОВА Пастила Фріпси Дай Вкусю
В рамках проєкту «Відродження через соціальне підприємництво», учасниками якого є здобувачі освіти та НПП кафедри «Підприємництво і маркетинг» ІФНТУНГ, 24.04.2024 р. було організовано виїзне заняття та знайомство з діяльністю організації.
Корінна жителька Херсону - п.Юлія, повідомила про фактори, які вплинули на вимушений переїзд та зміну виробництва продукції. Повномасштабне вторгнення агресора спонукало відійти від сублімації фруктових чипсів і пастили та зайнятися виробництвом сухого борщу для воїнів ЗСУ.
Маленьке виробництво з декількома сушарками, але незламним духом, шаленою жагою до життя та неймовірною вірою в Перемогу, за два роки випустило 5500 упаковок української національної страви в сухому вигляді, яка є еквівалентною 30000 літрам готового борщу. 25 бригад незламних воїнів України смакують гарячий борщ в холодних окопах.
Завдяки витримці, власним фінансам, донатам, а саме головне - бажанню, здобувачі освіти переконалися, що неможливе можливо!
Українці незламні! 🇺🇦💪
Дякуємо мужнім воїнам України за чисте небо та надану можливість сприяти українській молоді розвиватися та виборювати Перемогу! Кожен на своєму фронті!