Сучасний світ постійно ставить нові вимоги до фахівців будь-якого напрямку!

Сучасний світ постійно ставить нові вимоги до фахівців будь-якого напрямку! Сьогодні рівень успіху спеціалістів давно перестав залежати тільки від того, наскільки добре та якісно ви виконуєте свої безпосередні обов’язки. Щоб бути дійсно компетентним та прогресивним тепер просто необхідно розвивати Soft Skills, або так звані «м’які навички».

І саме навчання за освітньою програмою «Інженерія відновлюваної енергетики» дає можливість такого розвитку! У нас, на базі нашого партнера - наукового музею Нова Енергія New Energy, студенти проходять соціальну практику та стають тім-лідерами для діток. Така залученість в громадських проектах розвиває навички з комунікації, емоційного інтелекту, критичного мислення, креативності, стресостійкості, командної роботи і багато іншого!

Хочеш доєднатись до команди активних та цікавих людей, а також отримати прекрасний престижний, затребуваний та сучасний фах - тобі до нас! Обирай освітню програму «Інженерія відновлюваної енергетики» спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», яка підтримується USAID Проєкт енергетичної безпеки!

Нагадуємо,що сьогодні останній день подачі заявок!

Маєш запитання? Звертайся:

+38 067 342 8282

http://tdm.nung.edu.ua/

 

  • фото2
  • фото 3
  • фото 4
  • фото5
  • фото11