Студентці ІФНТУНГ призначено стипендію імені М. С. Грушевського

Відповідно до Наказу МОН від 04 березня 2024року № 258 «Про призначення академічної стипендії імені М.С. Грушевського» студентам та аспірантам українських закладів вищої освіти призначено академічні стипендії імені М. С.Грушевського на 2023/2024 навчальний рік.

Серед цьогорічних стипендіатів – студентка ІФНТУНГ Ірина ДУТКА, яка навчається на третьому курсі за спеціальністю 074 – Менеджмент (кафедра менеджменту та адмініструванняІнституту економіки та менеджменту, гр. МН-21-2). Студентці, яка завершила екзаменаційну сесію з рейтингом 97,83 балів зі 100, призначено академічну стипендію ім. М.С. Грушевського на ІІ семестр 2023-2024 н.р. Крім того, Ірина займається науковими дослідженнями та є активною учасницею  міжнародного проєкту «NAWA UNIVERSEH extended for Ukraine» та заходів  тижня StarTECH 2023, які присвячені сучасним тенденціям, викликам та вирішенням різних проблем у сфері космічних технологій.

Щиро вітаємо Ірину ДУТКУ з високим досягненням і бажаємо нових успіхів та перемог!

Довідково. Академічна стипендія імені М. С. Грушевського призначається студентам та аспірантам державних закладів вищої освіти III – IV рівня акредитації денної форми навчання, які найбільше відзначилися в навчальній та науковій роботі, починаючи з другого курсу. Призначення стипендій здійснюється двічі на рік за результатами екзаменаційної сесії.

З Наказом Міністерства освіти і науки України № 258 від 4 березня 2024 року «Про призначення академічної стипендії імені М. С. Грушевського» можна ознайомитися за посиланням.