Співпрацю з оператором газорозподільної системи «Івано-Франківськгаз» закріплено договором

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося підписання договору  про співпрацю університету з АТ «Оператор газорозподільної системи «Івано-Франківськгаз».

Договір скріпили підписами від АТ «Оператор газорозподільної системи «Івано-Франківськгаз»» голова правління Шульга В. А., а від ІФНТУНГ – в.о. ректора,1 академік НАН України, професор Крижанівський Є. І.

Предметом договору є співпраця сторін у галузі освітньої, наукової, інноваційної, технічної діяльності з метою підготовки висококваліфікованих фахівців за спеціальністю 185 – Нафтогазова інженерія та технології (за освітньо-професійними програмами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Газонафтопроводи та газонафтосховища» та другого (магістерського) рівня «Розподіл та постачання енергоносіїв»). Договір містить також положення про ведення спільної наукової та виробничої діяльності. Сторони також задекларували намір створити філію кафедри транспортування та зберігання енергоносіїв Інституту нафтогазової інженерії на матеріально-технічній базі АТ «Оператор газорозподільної системи «Івано-Франківськгаз»».

 

  • 2
  • 2
  • 3