Проведення профорієнтації та проходження навчальної практики - чудове рішення!

Проведення профорієнтації та проходження навчальної практики - чудове рішення! В рамках навчальної практики з "Електротехніки та електромеханіки" кафедру «Енергетичного менеджменту та технічної діагностики» відвідали студенти ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ" (спеціальностей 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка і 175 Інформаційно-вимірювальні технології).

Доцент кафедри ЕМТД Andry Yavorskyi ознайомив студентів ФКЕП ІФНТУНГ з навчальними лабораторіями кафедри. Було продемонстровано реальну роботу мережевих і автономних фотоелектричних станцій кафедри, геліотермальних систем, моделей малих ГЕС та систем генерації та накопичення «зеленого водню».

Гарант освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики», доцент Vitalii Tsykh, вичерпно презентував освітню програму для майбутніх бакалаврів, вказав її беззаперечні переваги в плані якості та забезпечення навчання. Віталій також розповів про можливості закордонного стажування протягом навчального процесу.

Завідувач кафедри ЕМТД, професор Петро Райтер презентував можливості кафедри, щодо опанування студентами систем автоматизації та інформаційно-вимірювального забезпечення об’єктів відновлюваної енергетики.

Кафедра Енергетичного менеджменту і технічної діагностики висловлює велику подяку керівникам навчальної практики від ФКЕП ІФНТУНГ Тучак Наталії Юріївні і Стосяк Богдану Ігоровичу за можливість презентувати потенційним абітурієнтам одну з найкращих інженерних програм ІФНТУНГ - «Інженерія відновлюваної енергетики», яка підтримується USAID Проєкт енергетичної безпеки .

 

 

  • фото2
  • фото 3
  • фото 4
  • фото5
  • фото11