Онлайн-зустріч магістрів першого року навчання освітньої програми «Енергетичний менеджмент» із експертом з енергоефективності ГО "Бюро розвитку, інновацій та технологій" Сергієм Максим’юком

Сьогодні, 1 червня 2023 року, в рамках дисципліни «Енергетична сертифікація та паспортизація» було проведено онлайн-зустріч магістрів першого року навчання освітньої програми «Енергетичний менеджмент» із експертом з енергоефективності ГО "Бюро розвитку, інновацій та технологій" Сергієм Максим’юком. 
Сергій, який має багаторічний практичний досвід роботи атестованим енергоаудитором, розповів студентам про порядок розрахунку енергетичного сертифікату, підкреслив сьогоднішню актуальність теми лекції та перспективи майбутнього працевлаштування випускників кафедри. 
Сергій зазначив, що в процесі енергосертифікації виникає багато нюансів, які легко вирішуються якщо є вже досвід в таких роботах, однак енергоаудитору-початківцю складно відразу зорієнтуватися. Тому частина лекції була зосереджена саме на таких нетипових ситуаціях. Студенти активно підтримували лектора, задаючи питання та уточнюючи інформацію. 
Кафедра енергетичного менеджменту і технічної діагностики ІФНТУНГ висловлює щиру подяку за співпрацю Сергію Максим’юку!

 

 

  • фото 1
  • фото2
  • фото 3
  • фото 4