Науковий доробок студентів


Студенти спеціальності «Публічного управління та адміністрування» активно публікують свої наукові доробки як у фахових наукових журналах України, так і у збірниках матеріалів за підсумками науково-практичних конференцій, що проходять в Україні. Зокрема, на основі проведеного соціологічного опитування серед молоді, в якому взяли участь особи з 24 областей України підготовлено статтю, що видано у фаховому науковому журналі категорії «Б» «Наукові перспективи» (Мосора Л.С., Буртик В.І., Книгиницький В.В., Коцеловська Н.Б. Соціологічне дослідження обізнаності молоді щодо її ролі в управлінських процесах громад).
Як результат участі в науково-практичній конференції «Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення», що організована Херсонським державним аграрно-економічним університетом підготовлено та видано тези («Аналіз сформованих ОТГ в Івано-Франківській області»Мосора Л., Буртик В.,а також «Основні шляхи залучення молоді до управлінських процесів громад»Мосора Л., Книгиницький В., Коцеловська Н.).
Ст. гр. ПУА-20-1 Мусякевич Н. взяв участь у Всеукраїнській студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи» та під керівництвом доцента кафедри Струк Н.П. підготував наукову доповідь на тему: «Туристична галузь України в умовах коронавірусної кризи». 


 

  • 3636
  • 9696

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця