Нам будувати державу майбутнього!

Події року, що минає, годі було уявити собі на його початку. Тоді студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу переймалися тим, чим і належить університетській молоді – лекціями, заліками, іспитами… Аж раптом все змінилось за одну ніч.  24 лютого вони стали дуже дорослими, надзвичайно відповідальними і спроможними вирішувати такі складні завдання, що нині, озираючись на пройдений шлях воєнного року, дивуються самі: «Невже ми це зробили?»

А зроблено так багато добрих справ, що напередодні великих зимових свят ректорат і Профспілка студентів ІФНТУНГ вирішили згадати їх усі, відзначивши тих, хто вирізнявся особливою активністю. Очільниця профкому Ілона Сапіжак наголосила, що всі доброчинні акції, до яких долучилися студенти ІФНТУНГ – це поштовх до особистісного зростання, чи йшлося про донорство крові, чи про облаштування пункту енергетичного харчування, чи про благодійний ярмарок на користь ЗСУ, чи про ремонт гуртожитку для переселенців. Вона подякувала студентам за цей рік, за їхнє самовіддане волонтерство.

Власне, відзнаки, що їх вручив активістам ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський, - це визнання не тільки вкладеної в нашу перемогу праці юнаків та дівчат, але і їхньої ролі будівничих країни майбутнього:

-На вашу долю випали серйозні випробовування, - сказав Євстахій Іванович. - Ви здобуваєте освіту і докладаєте свою працю до реальних речей у часи справжньої війни. Перемога буде за нами, й треба буде відновлювати нашу державу. Але вже з цього досвіду ви побачите, що треба вдосконалювати чимало  старий моделей і будуватимете державу для себе і для свого покоління. Хочу попросити в Бога для вас усіх здоров’я, щоб швидше настав мир, і ви свою енергію направили на створення нової України. Ми впевнені, що в нашому найкращому місці на землі буде найкраща держава і найкращі люди – це ви.

Довідково: грамотами університету та студентського профкому нагороджені

Сапіжак Ілона, Мельник Євгенія, Станецький Олександр -  за активну громадську діяльність, ініціативність та участь у студентському самоврядуванні.

Підгурський Олег   «Фундамент профкому»

за високу організованість та відповідальність, фундаментальну підтримку зовнішніх та внутрішніх процесів діяльності ППОС ІФНТУНГ та всебічну допомогу членам профспілки.

Войтичук Андрій   «Прогрес року»

за розкриття власного інтелектуального, творчого та громадського потенціалу на благо студентства ІФНТУНГ

Гуга Назар  «Гордість інституту» та «Найкращий корпоративний SMM»

за сприяння розвитку навчальній, науковій та творчій діяльності студентів профбюро ІПНТ, сумлінну працю та вагомий внесок в створення  та популяризацію бренду «STUDENT UNION IFNTUOG» в соціальних мережах.

Петращук Василь  «Унікальний інтелект»

за оригінальність мислення при вирішенні завдань та креативність в діяльності профспілкової організації студентів ІФНТУНГ

Коваль Тамара  «Соціальна відповідальність»

за активну громадську позицію, організацію благодійного ярмарку для ЗСУ, сумлінну працю та відповідальне ставлення до виконання обов’язків.

Стрик Христина  «Проект року»

за організацію та реалізацію «Пункту енергохарчування», ефективне налагодження комунікації із студентами та внесок у впізнаваність бренду «STUDENT UNION IFNTUOG».

Терефенко Юля   «Лідер року" та "організатор року"  

за яскраве проявлення лідерських якостей та зразкову організацію заходів, представництво ПППОС ІФНТУНГ у Молодіжній Раді м. Івано-Франківськ та активну участь в культурному та громадському житті ІФНТУНГ.

Бублинська Яна  «Громадський діяч року»

за невичерпну енергію, титанічні зусилля та волонтерство, що спрямоване на реалізацію молодіжної політики м. Івано-Франківськ, та всебічну допомогу під час повномасштабного вторгнення.

Боднар Вікторія    «Інноваційний прорив року»

за розкриття власного інтелектуального та громадського потенціалу, сумлінну працю, організованість та відповідальність у діяльності ППОС ІФНТУНГ.

Уланов Єгор  «Душа Профкому»

за створення у колективі сприятливого морально-психологічного клімату у профспілковому комітеті студентів ІФНТУНГ.

Дивак Олександра  «Вдалий старт»

за успішну реалізацію перших проєктів, активну студентську позицію та плідну діяльність у роботі відділу співпраці ППОС ІФНТУНГ.

Беляк Карина  «Сила слова: креативна ідея»

за креативність, оперативність, кмітливість, оригінальність мислення та внесок в створенні бренду «STUDENT UNION IFNTUOG».

Добровольський Віктор «Ти - суперзірка»

за незабутні спогади та організацію неформального дозвілля студентів ІФНТУНГ, високу активність у реалізації масштабних заходів, проявлену відповідальність та всебічну допомогу.

Мушинська Марта  «Студентський засіб масової інформації»

за ефективно налагоджену комунікацію  та всебічну допомогу студентам ІФНТУНГ, успішно проведену агітаційну кампанію щодо вступу до профспілки, за працьовитість і відповідальність у роботі в профспілкового комітету студентів ІФНТУНГ.

Садівська Оленка  «Телевізійна перемога»

за внесок у розвиток впізнаваності профспілки студентів ІФНТУНГ за межами університету через засоби масової інформації  та успішну реалізацію соціально-важливого проєкту.

Яремак Роман "Золотий Байт"

за оперативне вирішення кризових проблем в інституті, вдалий старт в профспілковій діяльності та оригінальний підхід до оформлення сайту ППОС.

 

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22
  • 222
  • 22211
  • 9
  • 99
  • 999
  • 55
  • 555111
  • 55555
  • 66
  • 73