КАФЕДРІ ПіМ - 5 РОКІВ !!!!

16 жовтня відзначає своє 5-річчя одна з наймолодших кафедр університету – кафедра підприємництва та маркетингу, яка входить до складу Інституту економіки та менеджменту!

З моменту її створення кафедру очолює Ірина Перевозова, доктор економічних наук, професор, судовий експерт-економіст.

Високий рівень викладання та підготовки фахівців досягається завдяки професіоналізму не лише завідувачки, але й чудового колективу кафедри, зокрема: д–рів екон. наук, проф. А. О. Устенка, О. Г.Дзьоби, С. М. Мінакової, канд. екон. наук, доц. О. Б. Василик, Н. А. Даляк, М. О. Іванової; О. Я. Малинки, Х. В. Обельницької, С. А. Побігуна, ст. викл. Т. П. Кулик, асист. О. В. Лісової, О. І. Орлової, Х. Л. Сторощук, а також організаційній підтримці інженерів Т. В. Габльовської, О. О. Борущак.

Основа розвитку кафедри підприємництва та маркетингу – це системний підхід до надання освітніх послуг та забезпечення балансу між цільовою, забезпечувальною і функціонально-структурною складовими діяльності для підготовки конкурентоспроможних фахівців і вирішення сучасних завдань інтеграції країни в Європейський економічний простір. «Знання. Розвиток. Самореалізація» – так звучить девіз цієї кафедри.

Вітаємо колектив та студентів кафедри підприємництва та маркетингу зі святом та бажаємо успіхів та процвітання!

Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця