Ігор Чудик: «Не бійтеся зробити вибір – зростайте!»

Рости вгору буде тільки той, хто не боїться робити вибір – дуже влучний афоризм. Власне, той чи інший вибір ми робимо постійно – від побутових ситуацій до доленосних, а відтак – вкрай важливих. До таких визначальних виборів у житті належить і вибір професії. Адже їй буде присвячений трудовий шлях людини, вона визначатиме її статус у суспільстві, матеріальне становище, перспективи. Що може допомогти  не помилитися з таким вибором?

Напевно, починати варто з усвідомлення потреб часу. А він нині зумовлює гостру необхідність у фахівцях технічних спеціальностей  -  в архітекторах, будівельниках, енергетиках, геодезистах, програмістах тощо. Принципове питання для України – енергетична безпека. І створити такий енергетичний щит можуть нафтовики й газовики. Держава борониться від агресора, значить потрібно забезпечувати військову логістику пально-мастильних матеріалів. Зрештою, на кожному підприємстві потрібні інженери.

Саме з такими запитами до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу ледь не щодня звертаються роботодавці, готові запропонувати цікаві вакансії не тільки нашим випускникам, але навіть студентам старших курсів. Звертаються тому, що знають: ІФНТУНГ – це висока якість підготовки фахівців технічних спеціальностей. ІФНТУНГ – це багаторічний досвід і репутація. ІФНТУНГ – це бренд. І на спеціалістів з нашим брендовим дипломом чекають із нетерпінням.

Наші випускники автоматично стають частиною цього бренду і роблять кар’єру у відомих нафтогазових та ІТ-компаніях, в машинобудівній галузі. Але цьому успіхові завжди передував вибір. Найважливіший вибір після завершення школи. Всі вони обрали свого часу ІФНТУНГ.

Цей вибір також може стати вашим, якщо ви зацікавлені технікою, якщо вам небайдужі фізика й математика, якщо ви амбітні й налаштовані на зростання. Адже рости вгору буде тільки той, хто не боїться робити вибір!