Фаховий воркшоп

В рамках договору про співпрацю з ДТЕК Нафтогаз за організації Кафедри нафтогазових машин та обладнання Інституту інженерної механіки та робототехніки для студентів, аспірантів нафтогазових спеціальностей та професорсько-викладацького колективу 14 грудня 2023 р. в університеті  відбувся професійний воркшоп «Ремонт свердловин та інтенсифікація. Досвід реалізації проєктів та технічні засоби», який провів  заступник керівника департаменту з КРС та інтенсифікації ПрАТ «Нафтогазвидобування» ДТЕК Нафтогаз, випускник кафедри нафтогазових машин та обладнання ІФНТУНГ – Юрій КУРЕЦЬ.

Головні акценти воркшопу – інновації та технічні засоби, які використовує  ДТЕК Нафтогаз під час ремонту, закінчування та інтенсифікації свердловин, а також на підготовка висококваліфікованих фахівців, які розвиватимуть в недалекому майбутньому нафтогазову галузь. 

У рамках воркшопу відбувся також тренінг «Керування свердловиною під час нафтогазопроявлення» з використанням тренажера-імітатора Drillsim 5000 Тренажерного бурового центру ІФНТУНГ. Завершився захід Круглим столом «Обмін досвідом щодо ремонту, закінчування та інтенсифікацій свердловин. Підготовка спеціалістів та аспекти, на які потрібно звернути увагу».

 

  • kur
  • kur
  • kur
  • kur