«Експерт Петролеум Україна»: ІФНТУНГ розширює співпрацю з галузевим виробництвом

Задля покращення надання освітніх послуг та якості наукових досліджень Івано-Франківський національний університет нафти і газу уклав двосторонній договір про співпрацю з ТОВ  «Експерт Петролеум Україна».

Підписанти Договору – ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик та комерційний директор ТОВ «Експерт Петролеум Україна» Мішель Марі Жан Лубутен, погодили, що сторони встановлюють між собою двохсторонні відносини співпраці в сфері освіти з метою вирішення питань підготовки фахівців зі спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології», а також наукової і виробничої діяльності.

Крім того, сторони вважають, що ТОВ  «Експерт Петролеум Україна»  є філією кафедри видобування нафти і газу Інституту нафтогазової інженерії ІФНТУНГ на виробництві.

Серед напрямів співпраці: ведення сумісної навчальної, наукової, науково-практичної і виробничо-комерційної діяльності з метою удосконалення навчального процесу, розширення діапазону наукових досліджень, впровадження у виробництво нових технологій, машин і обладнання, підвищення кваліфікації як викладачів кафедри, так співробітників «Експерт Петролеум Україна». 

На підписанні Договору були присутні також голова Вченої ради ІФНТУНГ, академік Євстахій Крижанівський, менеджер  з операцій та видобутку Ріхард Білий та менеджер з геології та розробки нових проектів в Україні компанії «Експерт Петролеум Україна» Назарій Гедзик.

Обидві сторони покладають великі очікування на плідну, взаємовигідну та ефективну співпрацю.

1