Державний іспит бакалаврів 2023

26 червня 2023 року з 10:00 год розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із проведення у змішаному форматі комплексного державного іспиту спеціальності  072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Директорка ІЕМ, д. е. н., професорка Запухляк Іванна Богданівна , екзаменаційна комісія з випуску фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у 2022-2023 н. р. спеціальності 072 – Фінанси, банківська справа та страхування (ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»)

у складі голови комісії:

Фадєєвої Ірини Георгіївни – д. е. н., професорки, завідувачки кафедри фінансів;

членів комісії:

Ромашко О. М. – к.е.н., доц. кафедри фінансів;

Витвицької У. Я.  – к.е.н., доц. кафедри фінансів;

секретаря: Король С. В.  – к.е.н., доц. кафедри фінансів.

щиро вітають випускників груп ФН-19-1, ФН-21-1к та ФНз-21-1к з успішним складанням іспиту!

Ви унікальні випускники, так як зуміли досягнути своєї мети крізь численні виклики в умовах мінливого середовища, – сovid-19, онлайн навчання, тайм-менеджмент від Укренерго, війна та повітряні тривоги, які тільки зробили Вас ще сильнішими, мудрішими та з вірою у перемогу! Змішаний формат проведення держіспиту був черговим викликом для викладачів та студентів. Усі студенти показали високий рівень знань, здобутих протягом навчання.

Вітаємо наших випускників-бакалаврів і бажаємо щасливої долі, успішної кар'єри, максимальної реалізації  отриманих знань та навиків! Ви це зробили!

 

  • ДЕ  бакалаври 2023 (1)
  • ДЕ 2023 (титул)
  • ДЕ  бакалаври 2023  _2
  • ДЕ  бакалаври 2023  _3
  • ДЕ  бакалаври 2023  _4