День Університету

Кафедра Інженерії програмного забезпечення вітає Всіх з днем університету! 

ІФНТУНГ посвятив першокурсників нафтою

Зображення видалено. В ІФНТУНГ відбулась офіційна посвята першокурсників у студенти – друга в умовах війни. Традиційно ця урочистість ознаменовує початок навчального року і стає символічним першим кроком абітурієнтів у студентське життя.

На урочистій посвяті в ІФНТУНГ поруч з представниками адміністрації університету були присутні високі гості: міський голова Івано-Франківська та випускник університету Руслан Марцінків Руслан Марцінків, голова Івано-Франківська обласна державна адміністрація Світлана Онищук, військові, які боронили та боронять нашу Батьківщину від рашистської нечисті, духовенство, які привітали присутніх.

Зображення видалено.До першокурсників, які зібрались на головній площі перед університетом разом з директорами інститутів, з вітальним словом звернувся ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик. Відтак першокурсники склали Присягу студента, а ректор посвятив їх нафтою, що упродовж років стало доброю та унікальною традицією університету.

Зображення видалено. Уся університетська спільнота бажає студентам, щоб університет став для них місцем становлення та зростання у професії.

  • 1111
  • 111
  • 111
  • 111