Зустріч з представником «Аксіома Груп»

 


26 березня 2021 року в дистанційному режимі проведена зустріч зі стейкхолдером Тимчуком Ігорем Михайловичем — представником компанії «Аксіома Груп» та студентами спеціальності 073 Менеджмент (студентами груп МН-20-1,2). Зустріч організовано доц. кафедри МіА, к.е.н Микитюк Н.Є.

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ «АКСІОМА ГРУП»

Діалоги зі стейкхолдером — заснованою у 2006 р. компанією, яка об’єднує працюючі у сфері нерухомості групи бізнесів, вкотре доводять, що такий спосіб спілкування являється важливою частиною в навчанні майбутніх фахівців. Під час зустрічі розглянуто і обговорено широке коло питань, що стосується якості підготовки та працевлаштування випускників спеціальності «Менеджмент». 

Студентів ознайомлено з принципами роботи та структурою компанії, напрямами надання послуг, що різняться від залучення інвестицій до будівництва та продажу готових об’єктів, вимогами до професійної складової працівників компанії, основами up working тощо. Також  відбулося обговорення реалізації дуальної форми навчання з подальшим працевлаштуванням молоді.