Зустріч гаранта зі здобувачами другого (магістерського) рівня ОПП "Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу"

 27 лютого 2023 р  відбулася зустріч Гаранта ОПП «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» другого (магістерського) рівня, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» д.е.н., професорки кафедри  фінансів і контролінгу Ліліани Гораль зі здобувачами 1 курсу.

На зустрічі підведено підсумки першого семестру 2022/2023 навчального року та роз’яснено процедуру перездач і повторного вивчення дисциплін, за якими здобувачі ОПП мають заборгованості.

Окрему увагу приділено особливостям освітнього процесу у 2-му семестрі 2022/2023 навчального року (20.02.2023 — 30.06.2023).  Гарант ОПП «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» Гораль Ліліана ознайомила здобувачів із Наказом  ректора від  02.01.2023 №02 "Про здійснення освітнього процесу в другому півріччі 2022/2023 навчального року"

Зокрема, здобувачів було проінформовано про можливість зарахування їм результатів навчання, отриманих шляхом неформальної або інформальної освіти як освітніх компонент (частин таких компонент) відповідно до Наказу  № 337 від 12.12.2022 р. "Про внесення  змін до Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та інформальній освіті у ІФНТУНГ"

Також здобувачі цікавилися про можливості безкоштовного доступу до дистанційних курсів   з фінансових дисциплін   та курсів роботи з даними платформи Udemy, Coursera, edX ,  навчальні курси в Linkedin (LinkedIn Learning)

Coursera — ресурс з курсами та лекціями від більш ніж 200 провідних світових університетів та компаній. Багато з них можна пройти безкоштовно англійською або російською мовою після реєстрації. Також ЗВО та студентам з України компанія пропонує безкоштовні курси в Coursera for Campus. Щоб отримати до них доступ працівникам університетів або коледжів потрібно зареєструватися за посиланням.

 

  • Зустріч Гаранта Маг Udemy (1)
  • Зустріч Гаранта Маг Udemy
  • Зустріч Гаранта Linkedin