Зустріч гаранта ОПП спеціальності 103 - Науки про Землю (рівень бакалавра) зі студентами

12.03.2021 р. і 14.04.2021 р. відбулись онлайн зустріч зі здобувачами груп НЗ-20-1, НЗ-20-2, а 16.04.2021 р. - зі здобувачами групи НЗ-19-1 спеціальності 103 - Науки про Землю з гарантом освітньої програми «Геологія нафти і газу, геофізика, геоінформатика, інженерна геологія та гідрогеологія» д.геол.н., професором Хомином В.Р.

Основною метою вищої школи на сьогоднішній день є отримання конкуретноспроможних випускників. Що можливо за умови створення умов для застосування отриманих знань у вирішенні практичних завдань обраної сфери діяльності. Рівень фахової підготовки при цьому повинен визначатися вмінням студента застосувати свої знання у новостворених умовах, ситуаціях невизначеності, необхідності перенесення теоретичних знань та вмінь на обрану сферу діяльності на практиці.

Під час зустрічі гарант розповів студентам про вимоги сучасної освітньої парадигми – студентоцентризм. Було обговорено особливості освітньої програми «Геологія нафти і газу, геофізика, геоінформатика, інженерна геологія та гідрогеологія», призначення і роль окремих дисциплін та практик у навчанні. Гарант ОПП звернув особливу увагу на питання національної та міжнародної академічної кредитної мобільності та особливості обрання дисциплін вільного вибору, дав детальну характеристику механізму формування компетентностей і програмних результатів навчання, роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти, академічну доброчесність, інформацію щодо особливостей неформальної та інформальної освіти і можливостями перезарахування набутих компетенцій під час навчання в Університеті.

Після виступу гаранта освітньої програми зі студентами було проведено обговорення її змісту, зокрема щодо їх прав, обов’язків і відповідальності. Проф. Хомин В.Р. відповів на запитання студентів і запросив активно залучатися до формування освітніх компонентів вільного вибору студентів задля підвищення якості освітніх послуг.

 


 

  • зустріч гаранта
  • зустріч гаранта
  • зустріч гаранта