Заявка на конкурс Грантів Теплого Міста: #4 засідання гуртка ФБС

8 березня 2023 р відбулося четверте  (#4) засідання гуртка «Фінанси, банківська справа та страхування (ФБС)» наукового спрямування. На засіданні були присутні Паневник Т. М. – керівник студентського гуртка «Економіка та бізнес», та його учасники.
Керівник гуртка к.е.н., доцент кафедри фінансів Король С. В. акцентувала увагу на визначенні «Я» у житті кожного студента: Я – студент, науковець, ініціатор, дослідник, генератор змін? Чи симбіоз? 
Також розповіла про набутий досвід у «Школі Ґрантового Менеджменту» (Promprylad.Renovation Тепле місто) за підтримки організації National Endowment for Democracy. Поділилась лайфхаками при заповненні аплікаційної форми на ґрант. Завдяки командній роботі,  анонсувала подачу заявки на «Ґранти Теплого Міста» за напрямом «Міський простір» – ВУЛИЧНА БІБЛІОТЕКА.

Детальніше про подію дізнатись ТУТ:
https://www.facebook.com/SvitLanaKorol01/posts/pfbid02FFQAAsvf2JWzAgmsE…
https://www.facebook.com/events/854293182309720
https://www.facebook.com/TepleMistoGrants/
https://www.facebook.com/warmifua/posts/pfbid07CrYs4xWczt9KQMvjnHtqLz9H…
https://www.facebook.com/warmifua/posts/pfbid0bmTr4aAvuDeXCw9wSuQLBGprs…

Вболіваємо за перемогу заявки, що подали наші студенти-фінансисти та їх керівник Король Світлана на конкурсі грантів Теплого Міста.

Бежеємо перемоги та успішної реалізації такої чудової просвітницької соціальної ініціативи, що навіть в часи війни пропагує тренд інтелектуальних цінностей 

 

 

  • Заявка Конкурс грантів
  • Засідання гуртка №4
  • Засідання гуртка №4
  • Учасники №4 Наук Гурт ФБС
  • Учасники №4 Наук Гурт ФБС (2)