Запрошуємо на семестрове навчання в Польщі (м. Слупськ)

УВАГА!!!

ОГОЛОШЕННЯ для студентів третього курсу всіх освітніх програм ІЕМ!!!

Поморський Університет в Слупську (м. Слупськ, РП) розпочинає рекрутаційний процес на осінній (зимовий) семестр. 

Студентам, які бажають взяти участь в кредитній мобільності в Поморському Університеті в Слупську (м. Слупськ),

Необхідно одночасно заповнити анкету (https://docs.google.com/forms/d/1GJ6Or2SKKeT8zo14fgxbWq7pKqp6S1FyfaJxVhaRFA8/edit ) та зареєструватися в системі https://rekrutacja.upsl.edu.pl з 24 червня по 25 серпня 2024 року.

Для того щоб зареєструватися в системі, студентка має зробити наступні кроки:

  1. Обрати опцію E-REKRUTACJA.
  2. Wymiana Semestralna семестр літній 2024/2025.
  3. Факультет і спеціальність на якій бажаєте навчатися заповнюючи при цьому всі необхідні дані. 
  4. Вписати номер та серію закордонного паспорту.

Після пройдення вищевказаних кроків з'явиться анкета для заповнення, в якій буде запитання про адресу: студент вказує адресу за якою він прописаний. Після заповнення всіх даних в анкеті, необхідно скористатись функцією drukuj formularz в закладці Dane kandydata. Завдяки цій функцій, Ви зможете роздрукувати вже готову анкету. 

Окрім цього, необхідно заповнити програму навчання ECTS – EUROPEAN CREDIT TRANSFER AND ACCUMULATION SYSTEM LEARNING AGREEMENT обираючи їх із каталогу дисциплін (предметів) https://docs.google.com/spreadsheets/d/19pLfwvMzmFxsPohDjXFJjCEqTJ1e55A0_JmYEhWCG24/edit#gid=0  

Після заповнення всіх форм, їх необхідно:

  • видрукувати та підписати у координатора з боку університету ІНФТУНГ, доц., к.е.н. Вербовської Л.С. та зробити сканкопію підписаних документів для надсилання їх координатору в ПУ в Слупську;
  • занести сканкопію першої сторінки закордонного паспорта;
  • оригінал необхідно привезти із собою під час приїзду на навчання чи надісати звичайною поштою на адресу: Akademia Pomorska w Słupsku, ul. Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, Polska.

Проживання в гуртожитку коштує 150 злотих за один місяць. Для того щоб отримати місце у гуртожитку необхідно заповнити формуляр (додаток).

P.S. Участь в програмі можуть брати студенти, які мають 75 балів та вище, приймають активну участь в житті кафедри, інституту та університету.

Перевага буде надаватися студентам які мають сертифікат з польської мови, рівень В2.

У разі виникнення запитань Ви можете зателефонувати чи написати на вайбер/телеграм до заступника директора ІЕМ з міжнародних питань Вербовської Лесі Степанівни – +380666091419.

Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця