«Закружляймо разом у вальсі перемоги!»: 26635 гривень зібрано на допомогу ЗСУ

Під таким гаслом в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувся Благодійний бал ІФНТУНГ за організації Студентського парламенту. Можна було донатити за QR-кодом для 110-ої окремої механізованої бригади, розіграти лоти: прапор 114-ої окремої бригади тактичної авіації, 78-го батальйону 102-ої бригади територіальної оборони ЗСУ і туба РПГ «Хашем» спецпідрозділу «Артам», який відвоювали у росіян і знищували їх їхньою ж зброєю,1 тощо.

3Захід, організований з метою зібрати кошти на підтримку Збройних  Сил України, розпочався під оплески на честь ЗСУ та хвилиною мовчання за загиблими у війні. Привітав ініціативу студентської спільноти ректор університету Ігор Чудик: «Наша активна молодь, яка у такий складний воєнний час не опускає руки, а має чітку патріотичну позицію та систему цінностей, вчиться, діє, волонтерить, виборює собі краще майбутнє. Хай воно буде таке ж прекрасне, як ви сьогодні на цьому Благодійному балу. Хай світлих і радісних подій на вашому шляху буде побільше. В добру путь!».

Дебютним танцем під музику у виконанні академічного камерного оркестру «Harmonia nobile» при Івано-Франківській обласній філармонії імені Ірини Маланюк  благодійний бал відкрили представники Студентського2 парламенту.

5Закружляли у вихорі Віденського вальсу на майстер-класі у хореографа Віталія Магмета дівчата у вечірніх сукнях та юнаки в елегантних костюмах. А в цей час компетентне журі визначало Короля та Королеву грації. Ох і нелегке це виявилось завдання! Довелось навіть брати тайм-аут. І ось найграційніша пара – а це Іванна Назарова (студентка Інституту інженерної механіки) та Андрій Романюк (студент Інституту інформаційних технологій) – отримали  і титули, і стрічки, і подарунки від спонсорів заходу.

Високого стилю балу додавали високохудожні танцювальні номери, як то танець «Дзеркало» заступниці проректора з виховної роботи Наталії Концур з донькою, а також обрання Короля  та Королеви балу. До слова, Королевою балу було обрано Тетяну Дворську, студентку гр. ПУА-22-1 Інституту гуманітарної підготовки та державного управління, а Королем балу став Арсеній Третяк,Король та Королева балу студент гр.  МТ-22-1 Інституту інформаційних технологій.  Гарний настрій присутнім також забезпечили музиканти Anjy + Zinchenko.6

4Благодійний бал вдався на славу: зібрали 26 635 гривень на допомогу ЗСУ!

Студентський парламент та університетська спільнота дякує всім спонсорам, які долучились до проведення Благодійного балу.

Фотозвіт за посиланням: 

https://drive.google.com/drive/folders/1orkG22UmZkbOXJrqfb-Xehx8VWj7naQ1

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 5