З полтавськими партнерами – до нових вершин

До Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з робочим візитом завітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир ОНИЩЕНКО. На зустрічі з очільником ІФНТУНГ Ігорем ЧУДИКОМ обговорювались питання та чіткий план дій з реалізації положень нещодавно підписаного з полтавським ЗВО Меморандуму про співпрацю.

Меморандум передбачає налагодження співпраці у науковій та освітній сфері між університетами через поглиблення взаємодії та співпраці у різних галузях1 наукової діяльності, реалізації суспільно корисних освітніх, наукових та консультативних проекті та виконання конкурентоспроможних наукових розробок.

Розмова ректорів зосередилась на питаннях співпраці задля зміцнення енергетичної безпеки держави, покращення якості 2інженерної освіти, підготовці висококваліфікованих кадрів для галузевого виробництва,  економіки, важливих для відбудови України. Окремо під час зустрічі зроблено акцент на кроках щодо руху до європейської освітньої та наукової спільноти освітнього процесу.

Зустріч була продуктивною. Існують великі очікування, що реалізація накреслених планів не забариться.

Перебуваючи з робочим візитом в ІФНТУНГ, Володимир ОНИЩЕНКО відвідав унікальний університетський Геологічний музей, мінералогічна колекція якого становлять національне надбання. Полтавський партнер високо оцінив діяльність музею, підкресливши, що «робота геологічного музею тісно пов'язана з навчальним процесом і максимально сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців». Він висловив подяку ректору ІФНТУНГ Ігорю ЧУДИКУ та керівниці геологічного музею за цікаву та змістовну екскурсію.

 

  • 1
  • 2
  • 3