З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!


З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

Уперше за часи незалежності України освітній процес розпочинається в умовах воєнного стану. Сьогодні перед вищою щколою стоїть важливе завдання – забезпечити здобуття освіти у безпечному середовищі і психологічній стабільності. І в таких умовах особливого значення набуває опанування студентами знаннями і компетентностями з навчальної дисципліни «Національна та громадська безпека».

На першому занятті з дисципліни доцент кафедри публічного управління та адміністрування Малімон Віталій Іванович ознайомив студентів 2 курсу спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» з структурою та програмою дисципліни, методами навчання та схемою нарахування балів; наголосив на важливості вивчення складових національної безпеки в умовах війни. Приємно, що є змога пізнавати ази дисципліни навчаючись офлайн, в живому спілкуванні одне з одним.

Кафедра публічного управління та адміністрування зичить студентам сил, наснаги та незламності у бажанні бути освіченою нацією! Сил і натхнення всім, хто навчає! Нескінченної жаги до знань та пізнання світу всім, хто навчається! Ми – Україна! 🇺🇦


 

  • 1
  • 2

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця