Як студентка ІФНТУНГ поєднує у собі «фізика» і «лірика»

Це про Юлію Піщак, студентку гр. ЕТМм-22-1 магістерської освітньої програми  «Енергетичний менеджмент» Інституту інформаційних технологій. Її персональна виставка живопису «Уві сні» відкрилась 18 липня цього року в Івано-Франківську у Фортечній галереї «Бастіон». Фахівці вже встигли оцінити представлені роботи1 художниці, як такі, що й справді нагадують сни: адже вві сні можна побачити що завгодно. І фантастичні пейзажі, і заквітчаного котика з загадковим поглядом зелених очей, і руку мавки з-за гілля дерев тощо.

2Про її талант з гордістю говорять й на кафедрі енергетичного менеджменту і технічної діагностики: «Наші студенти мають видатні успіхи не тільки в навчанні. Але й про успіхи талановитої студентки у навчанні є що сказати!»

Ось лише кілька штрихів про успішну технічну кар’єру Юлії Піщак:

  • Її доповідь увійшла у Топ-10 кращих робіт студентів ХХXІІІ науково-практичної конференції студентів ІФНТУНГ на секції «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
  • Презентувала Україну й університет у Варшаві на одній з найбільших STEM, Tech та IT подій Європи й Азії для жінок - Perspektywy Women in Tech Summit 2022.
  • Взяла участь у проєкті Інтенсивної міжнародної освітньої програми «Second Edition of the International School at AGH» під патронатом NAWA SPINAKER упродовж десяти днів у Краківській гірничо-3металургійній академії імені Станіслава Сташица (Польща).

Тож талановитій й енергійній юнці вдалось поєднати завдяки працьовитості творчість та фах.

Уся університетська спільнота пишається успіхами своєї студентки та бажає Юлії подальших творчих здобутків, натхнення та визнання!

Принагідно запрошуємо всіх охочих відвідати виставку живопису «Уві сні» Юлії Піщак, яка триватиме до 17 серпня!

 

  • 2
  • 1
  • 3